Elektrische fiets nabij Den Haag kopen

Elektrische fiets Den Haag

Onlangs heb ik een elektrische fiets nabij Den Haag aangeschaft en wat ben ik daar blij mee. Ik woon niet heel ver van mijn werk, zo ongeveer tien kilometer. Iedere dag legde ik deze kilometers af met mijn rijwiel, maar met mijn gezondheid ging het steeds minder. Daardoor zat ik aan een e-bike te denken, daardoor hoefde ik minder kracht te zetten en kwam ik sneller op het werk. Om deze aan te schaffen ben ik bij een aantal zaken geweest. Bij de zaak: Nieuwenhuys Tweewielers in Rijswijk werd ik heel erg goed geholpen. De medewerkers zijn heel erg vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Elektrische fiets Den Haag

Goede service

Omdat er veel verschillende soorten zijn, wist ik niet wat ik moest kiezen. De medewerkers hebben mij voorzien van een goed advies en zo kon ik een goede keuze maken. Naast het aanschaffen van een e-bike kan jij hier ook terecht voor de reparaties en onderhoud van het rijwiel. De meeste reparaties zijn al binnen één dag klaar, lukt dat niet dan kan er op reservering een leen rijwiel geleend worden. Wanneer het niet mogelijk is om het rijwiel te brengen, dan is er ook een mogelijkheid om het rijwiel te laten ophalen en weer teruggebracht te laten worden. Deze service wordt gratis aangeboden. Wanneer jij een elektrische fiets nabij Den Haag wilt kopen, dan moet jij echt eens naar deze zaak gaan.