Verschillende soorten boot verf te koop

boot verf

Bij de firma A. van Winkoop Yacht Painting heb je een enorme keuze aan boot verf van het kwaliteitsmerk International. Dit bedrijf is te vinden bij de jachthaven Strand Horst te Ermelo, gelegen aan het Wolderwijd. Tevens beschikken zij over een professionele  spuitcabine en maken gebruik van de nieuwste spuittechnieken. Alle onderdelen die niet behandeld moeten worden, worden netjes afgeplakt. Maar voordat zij aan deze klus kunnen beginnen, moet de boot in de loods gebracht worden. Door middel van een heftruck wordt deze uit het water gehaald en de loods binnen gebracht. Tevens kan je hier terecht voor schadetaxatie en -herstel, gelcoat reparaties, stralen en antifouling. boot verf

Weer als nieuw

Onze boot ligt altijd op een vaste plek in de haven van Enkhuizen. Meestal gaan wij daar elk weekend heen, maar als het weer een keer niet meezit dan blijven wij lekker thuis. Zo kan het gebeuren dat wij een maand niet naar ons vaartuig zijn geweest en dat is soms best wel jammer.

Afgelopen week was het wederom mooi weer en zijn wij naar de haven van Enkhuizen gegaan. De bedoeling was om ons schipje een beetje bij te werken. Dus met speciale boot verf zijn wij die kant opgegaan, om de lelijke plekjes weg te werken. Het resultaat is super mooi!