Heb jij jouw rijbewijs be al?

rijbewijs be

Ben jij al in het bezit van jouw rijbewijs be? Zelf wil ik dit namelijk gaan behalen. Zo kunnen wij eindelijk onze caravan kopen! Dit willen wij al jaren en tot op de dag van vandaag blijft ons gevoel ook zo. Hierdoor heb ik vorige week het besluit genomen en ben een instituut gaan zoeken die mij hiermee kan helpen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken, online zoeken levert je snel resultaat als je ergens naar opzoek bent. Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik diverse bedrijven gezien. Echter ben ik op de website van Osseforth gebleven, dit nadat ik de informatie heb gelezen op deze website.

rijbewijs be

Enthousiast om te starten!

Het liefst wilde ik zo snel mogelijk beginnen met deze opleiding. Dit omdat wij dit jaar nog met de caravan op vakantie willen gaan. Echter heb ik daarvoor de rijbewijs be nodig, anders mag ik dit niet trekken achter de auto.

rijbewijs be

Enfin, ik heb mijzelf ingeschreven voor een proefles bij Osseforth. Wilde graag eens met mijn eigen ogen bekijken of dat ik hiervoor in aanmerking kan komen. Gelukkig werd in diezelfde dag nog teruggebeld om een afspraak te maken. Een dag nadat ik gebeld werd voor een afspraak was er nog plek vrij om lessen te volgen. Dit heb ik uiteraard gedaan en moet zeggen dat het een stuk eenvoudiger gaat als dat ik het zelf had verwacht.