Super tevreden over Rijschool Ed Ishak

logo

Ik ben zeer tevreden over rijlessen die ik tot nu toe heb gehad bij Rijschool Ed IShak. Een aantal weken geleden ben ik namelijk 18 geworden en ik wilde graag mijn autorijbewijs bij een goede rijschool bij mij in de buurt halen. 

Zeer veel rijscholen in Amsterdam

toen ik op het internet op zoek ging naar een rode rijschool bij mij in de buurt kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende rijscholen in Amsterdam. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed ishak mij absoluut het meeste aan. De website van deze Amsterdamse rijschool is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel inflatie die mij erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool voordelige tarieven hanteert voor de rijlessen die zij aanbieden. Ook beschikt deze rijschool over een erg hoog klant gemiddelde. Dit sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor een proefles. 

rijles

Zeer tevreden over mijn proefles bij deze rijschool

Ik kon al erg snel terecht voor een proefles bij Rijschool Ed Ishak. Op deze dag heb ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en hebben we een stukje gereden. Tijdens het rijden werd mij alles op een erg rustige en uitgebreide manier uitgelegd. Daarom besloot ik ook om een pakket bij deze rijschool af te sluiten. Ik heb nu een aantal rijlessen gehad en ik heb het autorijden al aardig onder de knie.