De opkomende valet parking Schiphol trend!

logo-schipholparkeren-final4

Je bent bij Valet parking Schiphol aan het juiste adres om jouw voertuig veilig te parkeren door een van de professionals. Zo ben je er van verzekerd dat jouw auto veilig geparkeerd staat. Nu kan je zonder zorgen genieten van jouw welverdiende rust en vakantie.

Laat jouw voertuig parkeren door een privéchauffeur  

Vanzelfsprekend komen er steeds meer reiziger met eigen vervoer naar de vertrekhal.

Nu hebben een aantal ondernemers, organisaties en dicht gelegen overdekte parkeerplaatsen ingespeeld op deze frustrerende probleem. Als oplossing hebben zij een aantal professionele chauffeurs in dienst genomen. Deze neemt jouw voertuig over en vervoert deze naar een veilige parkeerplaats. De auto wordt bij jouw terugkomst weer opgehaald door de valet en zo heb jij er geen omkijken naar. De valets kan je van te voren boeken (dan betaal je minder) maar staan ook voor de vertrekhal van Schiphol. 


Niet iedereen woont in de directe omgeving van Amsterdam. Daarom kan je in plaats van zelf een parkeerplaats opzoeken de zogenaamde valet inschakelen. Wat vind jij van het concept? De meningen met valet parking Schiphol zijn erg vooruitstrevend! De keuze voor stukje extra service, brengt wel meer kosten met zich mee. Controleer daarom altijd bij een hoog aangeschreven partij of er eventuele kortingen worden weggegeven.