BMW 1 serie velgen bieden meerwaarde aan je auto!

De BMW 1 serie is de kleinste telg van het BMW geslacht. De Duitse autobouwer ontwikkelde deze wagen als basismodel voor heel wat jonge chauffeurs. Aangezien BMW in de hogere prijsklasse zit, is het voor velen een luxewagen die ze niet kunnen betalen. Maar de compacte BMW 1 is kwalitatief en tegelijk ook betaalbaar! De auto is beschikbaar voor ongeveer 22000€. Daarvoor krijg je uiteraard niet alle opties, maar wel de fantastische BMW 1 serie velgen.

Standaard velgen of upgraden?

Om te beginnen moet ik vermelden dat uit tests blijkt dat de standaard velgen van de BMW 1 zeer kwalitatief zijn. Ook zijn ze heel schoon te maken. De velgen zijn tot op zekere hoogte kras bestendig. Dit is natuurlijk een groot voordeel, want bij sommige velgen zie je zelfs het kleinste schrammetje. Deze velgen daarentegen passen perfect op de auto en leveren daardoor ook een sterke prestatie op de weg! Maar natuurlijk is het ook mogelijk om in plaats van de standaard BMW 1 serie velgen, over te stappen naar de meer exclusieve velgen uit het BMW-gamma. Natuurlijk zal de prijs voor deze exclusieve velgen wel veel hoger liggen. Jij moet bepalen of je budget dat aan kan. Kies alleszins steeds voor originele BMW 1 serie velgen en koop geen wit product!

Plezier van je BMW

Van je BMW zal je lang geniet hebben, zeker als je hem op tijd laat onderhouden. Ook een auto heeft af en toe wat “verzorging” nodig. Ga daarvoor steeds bij een erkende specialist. Enkel zo ben je er zeker van dat je kan genieten van de kwaliteit die je van BMW gewoon bent! Een concessiehouder van BMW zal steeds originele reserveonderdelen gebruiken voor jouw wagen. Dit in tegenstelling tot veel onafhankelijke garages, die goedkopere Chinese onderdelen in jouw wagen plaatsen. 2de hands onderdelen van een BMW zullen waarschijnlijk zelfs langer meegaan dan de nieuwe Chinese.