Autoruitschade herstellen

Bij autoruitschade kunnen de specialisten van AAS Schadeherstel de schade snel vervangen. Dat is prettig, want bij deze schade is het niet verstandig om door te rijden. De schade kan snel verergeren en voor je het weet scheurt de ruit helemaal door. Er zijn twee soorten autoruitschade. Als er een grote scheur in de autoruit is verschenen moet waarschijnlijk de hele ruit worden vervangen. Bij een sterretje kan de ruit worden gerepareerd. In al deze gevallen van autoruitschade kun je met AAS Schadeherstel contact opnemen. Dat kan online en telefonisch. Je kunt voor autoruitschade 24 uur per dag terecht.

Grote schade aan de autoruit

Als automobilist kun je zelf vaak de ernst van de autoruitschade wel inschatten. Als je het vermoeden hebt dat de hele ruit moet worden vervangen is het verstandig om dat er bij het melden aan AAS Schadeherstel bij te zeggen. Bij een online melding of een melding buiten kantoortijden zal AAS Schadeherstel binnen een dag contact opnemen om een afspraak in te plannen. Het is immers belangrijk om met zo’n zwaar beschadigde ruit niet te lang door te rijden. De afhandeling van deze reparaties met de verzekeraar wordt ook door AAS Schadeherstel gedaan.

Autoruitschade door een sterretje

De meeste automobilisten hebben weleens een sterretje in de voorruit gehad. Dat komt meestal door opspattende steentjes op de snelweg. Het steentje knalt tegen de voorruit, waardoor een beschadiging ontstaat. Een sterretje kan gemakkelijk doorscheuren, vooral bij heftige weersomstandigheden of bij grote temperatuurverschillen. Blijf dus niet te lang doorrijden met een sterretje in de voorruit, want anders loop je het risico dat een kleine autoruitschade leidt tot een nieuwe voorruit. Sterretjes in de voorruit worden door AAS Schadeherstel met een kunsthars onzichtbaar gerepareerd. De autoruit is dan weer net zo sterk als voor de beschadiging.