Zeer tevreden over Scootmobiel Vitaal

Dankzij de goede hulp van Scootmobiel Vitaal kon onze vakantie toch doorgaan. Eén keer per jaar gaan wij met de hele familie een weekendje uit. Vaak maken wij dan mooie wandelingen en gaan altijd lekker uit eten. Helaas gebeurde het dat mijn dochter tijdens het sporten een beetje ongelukkig ten val kwam, waardoor zij haar been brak. Nadat zij haar been in het gips had laten zetten mocht zij weer naar huis, maar toen begon de ellende pas. In huis kon zij zich aardig uit de voeten, maar zodra zij naar buiten wilde werd dat een probleem en vooral met het oog op ons weekendje uit moest er snel een oplossing komen.   

Een mooie huur stoel

Natuurlijk hadden wij een rolstoel geleend, maar daarvoor moest er altijd iemand met haar mee. Tot wij de geniale tip kregen om een scootmobiel te huren bij Scootmobiel Vitaal. Hier bestaat namelijk de mogelijkheid om voor zowel een korte als een lange duur hier een stoel te huren. Tevens wordt er dan wel gekeken welk mobiel het beste bij je zal passen. Zo kwam een adviseur bij ons langs met verschillende modellen die mijn dochter kon uittesten. Uiteindelijk heeft zij haar keuze kunnen maken en een paar dagen voor ons weekendje uit werd deze thuis gebracht.  

Een geweldig weekend

Nadat wij eerst dachten om ons uitje te moeten annuleren is het een bijzonder leuk weekend geworden. Mijn dochter heeft zich als de beste geamuseerd en kon overal mee naar toe met haar scootmobiel. Inmiddels is de stoel weer terug naar Scootmobiel Vitaal en kan mijn dochter weer gewoon lopen zonder gips.