Zeer mooie occasions in de regio van Heerlen

Wanneer je op zoek bent naar mooie occasions Heerlen, dan moet je beslist eens op de site van Royal Trust Cars kijken. Hier zie je online al vele mooie auto’s te koop staan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Niet alleen voor tweedehands voertuigen ben je hiervoor aan het juiste adres, maar ook voor bestelbussen, motoren, trailers en onderdelen. Doordat Royal Trust Cars een zorgvuldig geselecteerde contactenkring in binnen-en buitenland heeft, kunnen zij je praktisch van elk model voorzien. Zij werken onder andere samen met Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Porsche, Maserati, Ferrari, Bentley, Jaguar en Land Rover. 

Een nieuwe aanwinst

Doordat ik al een tijd op zoek was naar mooie occasions in Heerlen, een Chrysler wel te verstaan, had ik een zoekopdracht doorgegeven. Nog geen week later kreeg ik de melding dat er in Duitsland een mooie auto te koop stond. Enige nadeel was dat deze auto geïmporteerd moest worden, maar ook daar heeft de garage mij enorm mee geholpen en voor de nodige papieren gezorgd. Dit bedrijf heeft het transport uit handen genomen tevens hebben zij ook de RDW keuring en kentekenplaten goed geregeld. Nu kan ik dan eindelijk genieten van mijn mooie tweedehands auto, mijn droom is dan eindelijk uitgekomen.