Voor veel automerken gaat u naar occasions Nijmegen!

Occasions Nijmegen

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan kunt u alvast stoppen met zoeken! Occasions Nijmegen is dé plek voor mooie en voordelige auto’s!

Mijn recensie bij occasions Nijmegen

Enige tijd geleden was ik op zoek naar een nieuwe auto in de regio Nijmegen. Ik ben toen op het internet gaan zoeken naar bedrijven die een ruim assortiment aan auto’s aanbieden. Na veel verschillende websites bezocht te hebben,,kwam ik terecht bij occasions Nijmegen. Zo zag ik dat er veel auto’s te koop stonden voor een scherpe prijs.

Occasions NijmegenVervolgens heb ik contact opgenomen met het autobedrijf om een afspraak te maken voor een auto. Ik ging er ook van uit dat de verkoper van de auto’s ook gespecialiseerd was in auto’s. Dus dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn. Ik zei tegen de autoverkoper dat ik een mooie stoere auto wilde. Vervolgens verwees hij me naar een bmw 1 serie 2009. De bmw zag er stoer uit en zag er ook zakelijk uit, wat ik ook goed voor mijn werk kan gebruiken.

Vervolgens heeft de verkoper mij over de auto geïnformeerd, waar ik op moest letten en hoeveel pk de auto had. Ik heb veel opgestoken van de informatie die hij me had verteld. Vervolgens heb ik de auto aangeschaft en ben er nu nog steeds hartstikke blij mee. Ik kan met de auto jaren plezier hebben.

Contact

voor meer informatie raad ik het u zeker aan om contact op te nemen met occasions Nijmegen!