Veilig naar huis gebracht dankzij taxi Doetinchem

Laatst heb ik een wedstrijd van de Graafschap bezocht. De wedstrijd begon pas s’ avonds laat waardoor ik geen andere keuze had dan een taxi te pakken naar huis. Zelf woon ik namelijk in Hengelo en het was niet meer mogelijk voor mij om met het openbaar vervoer terug naar Deventer te gaan. Ik besloot daarom 3 dagen voor de wedstrijd alvast een taxi te regelen voor het geval dat het niet meer zou kunnen.

taxi Doetinchem

‘’Chauffeur vond het geen probleem’’

De wedstrijd werd gewonnen met 2-0 en daarom was ik erg blij. Ik wilde na de wedstrijd eigenlijk nog niet naar huis gaan. Graag wilde ik, omdat de graafschap had gewonnen, graag nog wat biertjes drinken met wat oude bekende die ik tegenkwam in het supportersvak. Ik rekende er niet op dat het mogelijk was maar toch waagde ik een poging om taxi Doetinchem te bellen om de tijd van het vertrek van de taxi uit te stellen. Gek genoeg vond de chauffeur dit helemaal niet erg en was het dus geen probleem. Hiervoor was ik taxi Doetinchem zeer dankbaar want ik heb uiteindelijk een avond gehad voor in de boeken.

Bedankte de chauffeur nogmaals

Toen het eenmaal 2 uur was moest ik toch echt gaan want te taxi stond al op me te wachten. Toen ik de taxi instapte, bedankte ik de chauffeur nogmaals voor het feit dat de afspraak een paar uur uitgesteld kon worden. Tijdens de rit naar huis, Hengelo, heb in jaren tijd weer eens een leuke taxirit gehad. Bij andere taxi’s was het namelijk lang niet zo gezellig als bij taxi Doetinchem. Dit kwam namelijk door de gezellige taxichauffeur waar ik nog gezellig mee heb gepraat. Zo hadden we het even over de wedstrijd en over de woonplaats waar ik vandaan kom. Ik bedank taxi Doetinchem voor de veilige rit naar huis.

taxi Doetinchem