Stappenplan voor het vervoeren van een auto

Het is heerlijk om een nieuwe auto te hebben gekocht. Deze auto is nieuw en heeft dus nul kilometer op de teller staan. De auto is echt geweldig en je hebt het plan om hem weer door te verkopen. Er is alleen één probleem. De auto staat een flink aantal kilometers van je huis af en je wilt de auto niet al rijdend ophalen. Op die manier is de auto natuurlijk niet meer nieuw als die aankomt. Gelukkig kun je nu in samenwerking met Transporting Wheels je auto op transport zetten. Wil je meer weten over het vervoeren van auto’s? Klik dan op: lees meer

Stap 1: Wat?

Er zijn veel verschillende soorten voertuigen. Om die reden id de eerste stap van het vervoeren van een voertuig welk voertuig je wilt laten vervoeren. Een auto neemt immers minder plaats in beslag dan een vrachtwagen. 

Stap 2: Locatie

De tweede stap voor het transporteren van een auto is de plaats waar het voertuig naar toe moet. Moet het voertuig naar het buitenland of heeft het een binnenlandse bestemming? Dit is van invloed op de levertijd van de auto.

Stap 3: Levering

De eerste stap voor het vervoeren van de auto is bepalen wanneer de auto op locatie moet zijn. Het bedrijf werkt rechtstreeks samen met grote transporteurs en rederijen om de snelste service aan te bieden. Voor het ophalen van een voertuig wordt altijd tussen de 3 en e 10 dagen gerekend. Wil je dat de auto sneller wordt geleverd? Neem dan contact met het bedrijf op. Wellicht kan de auto sneller worden opgehaald.