Blijf leren onderweg

Als vrachtwagenchauffeur ben je een echte globetrotter. Geen snelweg is je vreemd, je kent de vele wegrestaurants op je duimpje en je weet altijd precies hoe je van A naar B moet komen. De weg heeft geen geheimen voor je. Je hebt een druk leven waarin je, gebonden aan strakke deadlines, je goederen vervoert. Je doel is om je klanten tevreden te houden en je steeds op de afgesproken tijd te melden. Dat valt helaas niet altijd mee. Files, wegwerkzaamheden, problemen met de vrachtauto of met de lading kunnen soms zorgen voor vertragingen. Dan komt je creativiteit om de hoek zetten. Hoe los je dit op? Hoe zorg je dat de klant toch tevreden is? Dit zijn de uitdagingen waar je als vrachtwagenchauffeur voor komt te staan. Soms merk je echter dat je niet helemaal meer op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Er gebeurt ook zoveel in de transport en logistiek. Doe je het nog wel goed? Dat is een vraag die zomaar eens in je op kan komen. Maar ja, voor uitgebreide trainingen heb je geen tijd: je werk vergt alles van je. Toch zul je af en toe moeten bijscholen. De code 95 aantekening in je rijbewijs is maar 5 jaar geldig. Hoe ga je dat aanpakken in je drukke bestaan? Een code 95 e learning of een vrachtwagen theorie in 1 dag kan dan de oplossing zijn.

Leer online

Vrachtwagen theorie in 1 dag behalen is handig als je een druk leven hebt. Vaak worden de cursussen in de buurt gegeven en heb je keuze uit vele data. Zo kun je zo’n training makkelijk inplannen. Een code 95 e learning is nog makkelijker te volgen. Wat dat betreft heeft de Coronacrisis ons wel het een en ander opgeleverd. Veel trainingen waarvoor je je vroeger op een locatie moest melden zijn omgezet naar e-learning. En dat is ideaal want dan kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt en op de plek waar het jou uitkomt. Bijvoorbeeld op je laptop in je cabine als je voor de nacht ergens stilstaat. Of je behandelt alvast wat theorie in je verplichte pauzes. Zo blijf je toch bij en kost het je niet al te veel tijd.

Professionele kennis

De code 95 e learning is belangrijk om je professionele kennis op peil te houden. Die verouderd gewoon snel met alle ontwikkelingen die er gaande zijn. Dus verloopt je code 95 binnenkort? Schrijf je in!