Eindelijk een betrouwbaar autobedrijf in Hoofddorp gevonden

Wat ben ik blij dat ik eindelijk een goed autobedrijf Hoofddorp heb gevonden. Nadat ik een flinke kat in de zak had gekocht bij een ander bedrijf en hierdoor veel geld kwijt was, ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf. Al snel kwam ik bij Bosch Car Service Auto Rivano terecht. Dit bedrijf staat in de omgeving van Hoofddorp goed aangeschreven. Dit komt omdat zij Bovag gecertificeerd zijn en voeren de Bosch Car Service formule. Deze formule biedt een totaalservice voor uw auto. Van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en verzekeringen. 

Weer zonder zorgen de weg op

Nadat ik mijn auto naar dit autobedrijf in Hoofddorp had gebracht om deze helemaal te controleren, durfde ik weer met een gerust hart de weg op. Niet voor niets heeft deze garage een goede naam opgebouwd in de omgeving. Niet alleen voor een reparatie ben je hier aan het juiste adres, maar ook voor:

  • reparatie
  • onderhoud
  • schadeherstel
  • pechhulp
  • camper onderhoud
  • occasions

Zelfs voor de aanschaf van een tweedehands auto ben je hier aan het juiste adres. Hier verkopen zij alleen maar auto’s die niet ouder dan 9,5 jaar zijn met maximaal 150.000 kilometer op de teller. Voor mij is wel duidelijk waar ik mij volgende auto ga kopen.