Wil jij jouw auto parkeren Den Haag?

parkking

Wil jij jouw auto parkeren Den Haag?  Dan moeten je zeker eens kijken naar ParkKing Den Haag. De parkeergarage van ParkKing heet de Mauritskade. Dit is een erg mooie en veilige parkeergarage. Je kunt jouw auto hier veilig parkeren. De parkeergarage is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Hierdoor kun je altijd uitrijden en hoef je geen rekening te houden met een bepaalde tijd wanneer je jouw auto moet ophalen. 

parkking

Tarieven ParkKing Den Haag

Wat zijn de tarieven bij ParkKing om je auto te parkeren Den Haag? De tarieven zijn als volgt: Voor elk uur betaal je €1,90 en voor een dag betaal je €30 maximaal. Je hebt verschillende betaalmogelijkheden bij deze parkeergarage je kunt kiezen of je met de pin wilt betalen of dat je met een creditcard betaald. Je hebt ook nog de mogelijkheid om een abonnement aan te vragen voor een langere tijd. 

Informatie over de parkeergarages

Informatie over de parkeergarage in Den Haag. Deze parkeergarage is voorzien van 188 parkeerplaatsen, de parkeergarage heeft 3 elektrische oplaad units en een doorrijhoogte van maar liefst 1,95 meter. Het adres van de parkeergarage is Mauritskade 4. Belangrijk is dat je er rekening mee houdt dat de ingang ter hoogte van de zeestraat huisnummer 35-37 is. 

De postcode van deze parkeergarage in Den Haag is 2514 HC in Den Haag. Als je met de navigatie gaat rijden kun je beter zeestraat 35-37 invoeren. De ingang zit aan de overkant van het gegeven adres.