Verlichting op je fiets

Door lichte accessoires aan uw fiets toe te voegen, wordt deze niet alleen mooier, het helpt u ook om de dingen die voor u liggen duidelijk te zien, vooral ’s nachts of wanneer u lange ritten maakt. Er zijn verschillende soorten licht die je aan je fiets kunt toevoegen. Voorbeeld: koplamp, dit soort lampjes zit meestal op je stuur, ze kunnen ook op je helm gemonteerd worden als je dat liever hebt. Een ander soort licht is zeldzaam licht, ze worden meestal achterop een fiets gemonteerd. Als motorrijder zou je niet moeten zeggen: ik wil van mijn fiets af omdat je ’s nachts geen licht op je fiets hebt om te navigeren. Dat gezegd hebbende, een ander licht om naar te kijken zijn de stadslichten – ze zijn meestal op de frames van de wielen geplaatst. Ze helpen om te laten zien dat de wielen in beweging zijn. Lichte accessoires moeten aan je fietsaccessoires worden toegevoegd.

Bryton Computers

Fietsen worden elke dag beter, net als fietsaccessoires. Soms heb je als rijder geen zin om je smartphones mee te nemen om mee te rijden. Nou, gelukkig hoeft dat niet echt, als het belangrijkste doel van het meenemen van je telefoon alleen is voor het controleren van de tijd, tracking en GPS-doeleinden. Er zijn minicomputers zoals Bryton-computers die u voor al deze doeleinden kunt gebruiken. Je hoeft hem alleen nog maar aan je fiets te bevestigen en je kunt gaan en zorgeloos genieten van de rit.

Fietspompen

Banden maken beweging van je fiets mogelijk, zonder banden heb je geen fiets om op te rijden. Dus als u uw fiets regelmatig gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u uw banden altijd zo vaak mogelijk oppompt. Het zal niet cool zijn om te moeten- Ik wil van mijn fiets af vanwege een lekke band. Dat gezegd hebbende, cultiveer altijd de handeling van het controleren van uw fietsbanden. Ik weet dat het makkelijker is om je fiets gewoon op slot te zetten en verder te rijden, maar het controleren van je fietsbanden is een van de veiligheidsmaatregelen die je niet lichtvaardig moet nemen. Enkele van de meest populaire soorten fietspompen zijn de Schrader-ventiel pompen. Ze zijn populair omdat ze gemakkelijker te gebruiken zijn.