Slapende auto wakker schudden? Jouw sloopauto verkopen doe je zo!

Staat er een trouwe, maar roestige viervoeter op je oprit te slapen? Eentje die meer olie lekt dan koffie drinkt? Wellicht is het dan tijd om afscheid te nemen en je sloopauto te verkopen. Maar hoe pak je dat nou aan? Geen nood, want in dit artikel vertellen we je precies hoe je jouw sloopauto verkoopt en er nog een mooie slag voor slaat.

sloopauto verkopen: wat houdt het precies in?

Een sloopauto is een auto die, om wat voor reden dan ook, niet meer geschikt is voor de weg. Dit kan komen door motorschade, mankementen aan het chassis of flinke roestvorming. Je kunt zo’n auto niet zomaar naar de dealer brengen en inruilen voor een splinternieuwe bolide. Sloopauto’s worden verkocht aan gespecialiseerde bedrijven die de auto demonteren en de onderdelen recyclen.

Voordelen van sloopauto verkopen

Een sloopauto verkopen levert jou meerdere voordelen op:

  • Ruim je oprit op: Die slapende reus op wielen neemt onnodig veel ruimte in beslag. Verkopen is dé oplossing om je oprit of parkeerplek weer vrij te krijgen.
  • Verdien een extraatje: Oké, voor een topbedrag hoef je waarschijnlijk niet te rekenen, maar een sloopauto verkopen levert altijd nog wat geld op. Welkom extraatje!
  • Goed voor het milieu: Door je sloopauto te verkopen aan een demontagebedrijf, draag je bij aan een duurzame wereld. De specialisten halen namelijk bruikbare onderdelen uit de auto en recyclen de rest op een milieuvriendelijke manier.

sloopautoverkopen.com: jouw partner in sloopauto’s verkopen

sloopautoverkopen.com is dé partij om je te helpen bij het verkopen van jouw sloopauto. Zij nemen je graag het werk uit handen en zorgen ervoor dat jij een eerlijke prijs ontvangt.

  • Snelle service: Vul online het kenteken van je auto in en ontvang direct een vrijblijvende offerte. Binnen 24 uur weet je dus al waar je aan toe bent.
  • Gratis ophalen: Is de deal rond? Dan haalt sloopautoverkopen.com jouw sloopauto gratis op, door heel Nederland. Wel zo fijn, scheelt je weer een ritje.
  • RDW-vrijwaring geregeld: De afmelding bij de RDW wordt netjes voor je geregeld. Jij hoeft hier dus helemaal niets voor te doen.
  • Betaling ter plekke: Bij het ophalen van je sloopauto ontvang je direct de afgesproken vergoeding. Snel en netjes geregeld.

Van roestige sloper naar extra centjes: verkoop je sloopauto!

Met sloopautoverkopen.com is het verkopen van jouw sloopauto een fluitje van een cent. Vul dus snel je kenteken in op hun website en ontvang vrijblijvend een offerte. Wellicht sta jij binnenkort wel te stralen met een mooie smak geld op je bankrekening, terwijl je oprit eindelijk weer vrij is.