Goede taxi’s in Doetinchem

taxi's Doetinchem

Persoonlijk vind ik het altijd erg belangrijk dat ik mij op mijn gemak voel in een auto. Daarom kies ik altijd voor de taxi’s in Doetinchem. Het bedrijf waar ik altijd een auto bestel heet Space en de werknemers zijn allemaal heel vriendelijk. Een aantal jaar geleden moest ik voor het eerst vervoer regelen voor mij en mijn man naar het vliegveld. Dat kwam doordat onze auto kapot was gegaan en bij de garage stond. Wij kwamen er toen achter dat deze service echt heel erg fijn is. Het is fijn om gewoon bij iemand achterin te kunnen stappen en zelf niet te hoeven rijden. Zeker als jij een vroege vlucht hebt en nog niet helemaal wakker bent. Het bedrijf is ook altijd op tijd en dat is natuurlijk extra belangrijk als jij naar Schiphol of een ander vliegveld moet, dan mis jij nooit jouw vlucht.

taxi's Doetinchem

Echt een aanrader

Het leuke aan de taxi’s in Doetinchem is dat elke bestuurder wel een praatje wil maken. Dat zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in de auto hangt en de rit sneller voorbij lijkt te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een busje te huren. Toen wij een keer op vakantie gingen met het hele gezin, konden wij ook naar Schiphol gebracht worden. Dat was heel erg fijn, want zelf rijden wilden wij niet. Het personeel van Space is heel erg vriendelijk en iedereen kan heel erg goed rijden, dat geeft mij een veilig gevoel. Echt een aanraders!

taxi's Doetinchem