Eerste rijles Nijmegen gehad

rijles rijschool

rijles rijschool

Eerste rijles!

Voor sommige mensen is het misschien niks, maar ik ben er erg blij mee. Ik heb namelijk mijn eerste rijles Nijmegen gehad! Vrienden van mij hebben al jaren geleden hun rijlessen bijvoorbeeld cadeau gekregen van hun ouders. Voor mij was dat helaas anders. Maanden heb ik moeten sparen om het geld bij elkaar te krijgen, dat is nu eindelijk gelukt! Mijn eerste rijles zit er op en ik ben er erg enthousiast over. Mijn avontuur begon bij het zoeken naar geschikte rijles in Nijmegen, daardoor kwam ik bij Wesseldijk uit. Toen ik zag dat zij een ANWB rijschool zijn, wist ik zeker dat ik daar in goede handen zou zijn. Met mijn rij instructeur had ik gelijk een klik en dat was hartstikke fijn. Normaal ben ik niet gelijk op mijn gemak bij nieuwe mensen, maar hier was ik dat wel!

rijles rijschool

Echte aanrader

Wesseldijk gebruikt fijne auto’s voor het rijlessen, daarom zat ik ook direct comfortabel in de auto. Ik vind Wesseldijk absoluut een aanrader voor goede rijlessen. Ook zag ik dat zij grip- en slipcursussen geven en dat zou vast ook veel mensen goed doen. Ik heb wel eens gehoord van een vriendin dat zij een slipcursus cadeau kreeg en nu veel zelfverzekerder achter het stuur zit! Je zou bijna denken dat zo’n cursus een verplichting zou moeten zijn, gewoon voor de gladde dagen! Die hebben wij in Nederland genoeg, als je het mij vraagt. Ik rij in ieder geval nog even door!