Autoschade nabij Den Haag, daar wil je snel vanaf

Reparatie aan de auto

Autoschade nabij Den Haag is een zaak waar je snel vanaf wilt als jij dit hebt met jouw auto. Zeker wanneer dit de schuld is van iemand anders. Pas wanneer je zelf schade aan je auto hebt, dan zie je pas hoe kwetsbaar je eigenlijk bent in het verkeer. Gelukkig heb ik verder geen letselschade maar ik ben ontzettend geschrokken doen een auto achterop klapte toen ik hard moest remmen met mijn auto. Ik moest deze manoeuvre wel maken want anders had ik een fietser aangereden. De auto achter mij hield niet voldoende afstand en binnen een seconde stonden wij stil.

Geschrokken stapte ik uit de auto en de fietser was inmiddels ook afgestapt omdat zij het ongeval zag gebeuren. Zij was zo vriendelijk om ook mee te helpen met het schadeformulier. Ik kon nog wel rijden omdat het nog licht was. Echter was mijn linker achterlicht stuk en mijn bumper ook.

Autoschade nabij Den Haag

Autoschade nabij  Den Haag snel laten maken

De autoschade nabij Den Haag wilde ik direct laten maken bij een goed schadeherstelbedrijf. Gelukkig kun je tegenwoordig direct op je mobiel zoeken naar een goed adres. Toen de papieren waren ingevuld, heb ik contact opgenomen met Autoschade Direct. Ik mocht direct langskomen om de schade te laten zien. Ook heb ik contact gehad met de verzekering en ik had de mogelijkheid om het schadeformulier door te mailen. Ik had verwacht dat ik van alles moest gaan regelen maar dit vervelende klusje neemt dit bedrijf ook op zich. Zij regelen namelijk alles direct met de verzekering. De man die mij hielp van Autoschade Direct was erg meelevend en stelde mij gerust. Hij liep om de auto en vertelde mij dat alles weer helemaal in orde kwam. Dit is allemaal dan ook zeker gelukt want binnen drie dagen stond mijn auto er weer spik en span bij.

Schade