Auto bestickeren

auto bestickeren

Wilt u graag uw auto op een efficiënte manier gebruiken? Om zo je merk of bedrijf nog sneller onder de aandacht te brengen. Auto bestickeren is gericht op rijdende reclame en kan worden toegepast als naam belettering of contact belettering. Op deze manier kun je het hele land doorrijden en is je reclame altijd zichtbaar.

Kent u dat? U wilt graag iets laten bedrukken op uw auto alleen heeft u hier niet de juiste tools voor? Of misschien heeft u geen idee wat voor ontwerp? Daarvoor is auto bestickeren zij helpen u om samen tot een passend ontwerp te komen voor uw auto. Dit vinden zij belangrijk, aangezien het ontwerp cruciaal is van wat er straks op de auto komt te staan. Dus willen ze goed op uw wensen en behoeftes aansluiten met hun ontwerp.

Auto beletter

Hoe werkt het?

Op de website kunt u kiezen naar de grootte van de bestickering. Eenmaal gekozen kunt u uw gegevens invullen. Er zal daarna gevraagd worden om hoeveel auto’s dit gaat en wat voor ontwerp u er op wil. Hoe specifieker u bent hoe beter hun experts ervoor kunnen zorgen dat het ontwerp zo gedetailleerd mogelijk is. Ook is het fijn voor het bedrijf om te weten welk soort belettering er toegepast moet worden. Zodra u al uw gegevens en wensen heeft ingevuld zult u binnen 24 uur een offerte van het bedrijf ontvangen. Zodra u akkoord gaat met de plannen die staan in de offerte, wordt er een afspraak ingepland. Het is dan binnen een week mogelijk dat uw bestelling wordt afgehandeld.